torsdag 6 september 2012

Millefeuille- Eleganta och Lyxiga Sängkläder



Äntligen får jag presentera Millefeuille för Er, flera Kollektioner av sanslöst Eleganta och Lyxiga Sängkläder med tidlös, svensk design och exeptionellt hög Kvalité som vi nu visar i Butiken!

Kollektionerna står för gediget hantverk. Tillverkningen sker i Italien där hantverkstraditionen är mångårig och dessutom med en oerhörd känsla för detaljer.

Bakom den Svenska designen står Annelie Lindholm, som startat
företaget "Millefeuille". I hennes företag har hon under flera års tid letat efter de allra bästa tygleverantörerna för sina produkter, vilka alla är Italienska och har många års erfarenhet. Hon har även letat efter de bästa leverantörerna av trådar som både ska vara mjuka och sköna när de används i sömmarna men ändå vara starka och hållbara.

Millefeuille sängkläder är inte billiga men poängen är inte att ta fram en så billig produkt som möjligt utan sträva efter att erbjuda de bästa sängkläder, kvalitetsmässigt och designmässigt, som går att frambringa på marknaden. När du köper en produkt från Millefeuille sortiment kan du vara säker på att den kommer att hålla sig både kvalitetsmässigt och stilmässigt. Du ska kunna tvätta den ofta och under flera års tid utan att den ska försämras eller gå sönder.
Att vi har kollektioner med Egyptisk bomullssatäng och med en trådtäthet på upp till 700 vittnar om vilka Exklusiva produkter
vi erbjuder våra kunder!

När Du köper en produkt från Millefeuille levereras den alltid i vita presentaskar med en extra gåva, för Oss är det viktigt att både produkten och vår service känns lyxig.
Under Hösten/Vintern 2012/2013 kommer det att vara en vacker, creméfärgad lavendelpåse i siden fylld med väldoftande lavendelblommor.
Detta utförande gör även produkterna till utmärkta presenter eller gåvor att ge bort, kanske till Brudparet eller som Dopgåva.




Som Premiär-erbjudande och endast hos oss i Butiken, kan Ni nu beställa ett Klassiskt påslakanset från Kollektionen Fleur de France
innehållande ett Dubbelt påslakan och två örngott, för
endast 3800 kr.


Vi hoppas att Ni nu besöker Butiken och Inspireras av det vackra och lyxiga Sängkläderna och Accessoarerna från Millefeuille.

Har Ni frågor eller funderingar kring produkterna eller leveranserna av Sängkläderna så hjälper vi mer än gärna till!

//Annica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar