tisdag 31 juli 2012

Har varit en skön dag med lång promenad längs klipporna vid havsbandet i Grisslehamn. Passade på att gå barfota och låta vågorna skölja upp över fötterna, så mysigt.


Tog vägen förbi hamnen och kikade på de charmiga fiskebåtarna, där kan man snacka om "Shabby Chic"!! På en av dessa fanns en vit lapp placerad i vindrutan med texten "TILL SALU" och gissa vad jag genast tänke?? Jo, affärsmässigt såklart... Vilket litet minihotell!! Ja ja , jag är nog lite hopplös trots allt ;)




Passade också på att besöka fiskhandlaren "Bures" i hamnen och köpte med lite rökt böckling att lägga på  knäckemackan till kvällen, MUMS

En lättare lunch på Grisslehams Gården fick runda av utflykten. De är så himla mysigt att sitta där när solen skiner och kika på alla glada semesterfirare och så spelar dom alltid så skön jazz bakrundsmusik, så mycket mysfaktor!



Väl hemma när regnet slår mot rutorna, så härligt att sjunka ner i soffan och följa sista momentet i Fälttävlan där Sara Algotsson slutligen tog silver för Sverige. Jag säger bara, En sån Dag :)

/Annica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar